X

Ús de cookies

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Si continua navegant considerem que n'accepta el seu us. Més informació aquí.

www.petromiralles.com

  • Contacte
Atenció al client: 902 388 444

Ricky Cardús

Ricky CardúsRicky Cardús i Petromiralles sumen novament les seves forces per participar en el Campionat de Velocitat d’Espanya i Portugal de Superbikes en la cilindrada de 100cc. De la mà de Ricky, Petromiralles torna de ple al món de la competició. Després de rebre l’aprovació de KTM, s’afegeixen a l’equip Kawasaki Oneundret – EMS Competición amb una moto oficial. Ricky Cardús va disputar el Campionat del Món de Moto2 entre els anys 2010 i 2015, i ha estat responsable del desenvolupament de la KTM Moto2. El campionat de Superbikes comença a finals del mes d’abril i, per anar fent boca, en la carrera inaugural de Moto2 a Qatar Ricky serà a la graella de sortida, per córrer la primera cursa del campionat del món. L’equip Petromiralles està molt il·lusionat amb aquest projecte, que significa el seu retorn al món de la velocitat, i avui a les seves oficines s’ha rubricat l’acord. Desitgem un any emocionant i farcit d’èxits.

 

Ricky CardúsRicky Cardús

 

 

 

 

 

 

 

 

Superpretigi 2016

Ricky Cardús pilot de Petromiralles al Superprestigi de Dirt-Track 2016 al Palau Sant Jordi de Barcelona.
Petromiralles emprèn una nova aventura amb la mà Ricky Cardús en el món de la competició, en aquesta ocasió en l'esdeveniment de desembre del 2016 al Superprestigi Dirt-Track.

El dirt-track és una disciplina esportiva motociclista de velocitat originària dels Estats Units i que es disputa en circuits ( "pistes") de terra o cendra. Existeixen diferents modalitats, sent la més comuna l'dirt-track, on la pista és un oval completament pla o amb un molt lleu peralt.

La tècnica bàsica consisteix a fer derrapar en les dues corbes del oval i conduir-la durant la traçada -mantenint sempre el derrapeje combinant amb acceleració, el moviment del manillar i la posició del pilot sobre la moto. Les motos són derivades del motocròs i enduro amb totes les seves modificacions específiques segons el reglament tècnic del Superprestigi Dirt-Track. Us faran passar una jornada inoblidable i única.

 

Ricky Cardús

 

Entrenament Alcarràs (Twitter Ricky Cardús)

 

Test a València amb KTM (Febrer 2017)

Ricky CardúsRicky CardúsRicky Cardús

 

 

 

 

 

 

 

Superprestigio 2016 Palau Sant Jordi

Ricky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky Cardús

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 Campionat d'Europa Moto2 (València)

Al mes de novembre es va celebrar el campionat d'Europa de Moto 2 a València amb la participació del pilot Ricky Cardús, sortint des de la novena posició i acabant la cursa en tercera posició.

Ricky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky CardúsRicky Cardús

 

 

 

Síguenos en:

IronmanIronman

 

Tots els drets reservats  © 2014 | Avís legal