REȚEA EUROPEANĂ DE STAȚII DE ALIMENTARE

Cu cardurile noastre poți face plinul pe principalele rute de transport europene.

CALITATE CERTIFICATĂ SGS

PENTRU TOATE PRODUSELE NOASTRE

Benzina și motorina din stațiile noastre de alimentare sunt produse de calitate certificate SGS. Un proces riguros de certificare ne oferă un sigiliu de calitate și încredere.

CARDURI PETROMIRALLES

La PETROMIRALLES cunoaștem nevoile clienților noștri, motiv pentru care acordăm o atenție deosebită unor aspecte importante, precum realimentarea sigură și o rețea eficientă.

SIGURANȚĂ MAXIMĂ

Cu ajutorul PIN-ului de securitate dinamic, evităm orice fraudă, întrucât putem primi prin SMS un cod specific pentru fiecare realimentare.

REDUCERI

Reduceri semnificative încă de la primul litru. Detalii privind facturile de recuperare a taxei pe motorina comercială.

Posibilitatea de recuperare a TVA-ului pentru clienții străini.

REȚEA DE STAȚII DE ALIMENTARE

130 de stații de alimentare situate de-a lungul principalelor rute din Peninsulă și din Europa.

Stații de alimentare adaptate pentru camioane cu pompe cu debit mărit, dușuri și supermarketuri, printre altele.

ALIMENTARE ȘI GESTIUNE ONLINE

Serviciu de asistență pentru clienți 24/7.

Gestionarea online a cardurilor: modificări și interogări.

Acces prin intermediul computerului sau al aplicației.

PLUSCARD GASÓLEO PROFESIONAL

Plus Card Gasóleo Profesional este cardul de credit pe care PETROMIRALLES l-a creat special pentru profesioniști, de la micii liber-profesioniști până la marile flote din sectorul transporturilor. Conceput pentru a oferi un mijloc de transport modern și sigur pe traseu.

Permite amânarea plății de către client după alimentare. Necesită o acoperire a riscurilor, o garanție bancară sau un depozit de garantare. Acest card este aprobat pentru recuperarea motorinei profesionale, se poate atribui o limită zilnică de consum la cererea clientului, dispune de un cod PIN și poate fi gestionat online pe site-ul nostru în secțiunea Zona Clienți.

Permite realimentarea în întreaga rețea de stații de alimentare Petromiralles.

GASÓLEO PROFESIONAL PREPAGO

Cardul Preplată PETROMIRALLES le permite clienților noștri să beneficieze de reduceri importante încă de la primul litru, într-un mod simplu și sigur. Funcționează ca un card de debit și permite realimentarea în întreaga noastră rețea de stații de alimentare, atâta timp cât există un sold pozitiv.

Clientul poate reîncărca cardurile prin transfer bancar. De asemenea, este posibil să se efectueze acest lucru și în stațiile de alimentare proprii PETROMIRALLES, cu carduri de credit sau numerar.

Nu se solicită și nici nu este necesară o acoperire de credit din partea companiei de asigurări și nici nu este necesară o garanție bancară sau un depozit de garantare. Acest card este aprobat pentru recuperarea motorinei profesionale, se poate atribui o limită zilnică de consum la cererea clientului, dispune de un cod PIN și poate fi gestionat online pe site-ul nostru în secțiunea Zona Clienți. Permite realimentarea în întreaga rețea de stații de alimentare PETROMIRALLES.

Diesel Card Gasoil B

Diesel Card Gasóleo B este cardul pe care PETROMIRALLES l-a creat special pentru profesioniștii din domeniul transporturilor cu vehicule cu temperatură controlată (vehicule frigorifice), precum și pentru vehiculele agricole și cele pentru lucrări publice.

Permite amânarea plății de către client după alimentare. Necesită o acoperire a riscurilor, o garanție bancară sau un depozit de garantare. Acest card permite la cererea clientului stabilirea unei limite zilnice de consum, dispune de un cod PIN și poate fi gestionat online pe site-ul nostru în secțiunea Zona Clienți.

Permite realimentarea în mare parte din rețeaua de stații de alimentare PETROMIRALLES. (Vezi harta în funcție de produs).

DIESEL CARD TARJETA CONTADO

Cu acest card, se poate opta pentru primirea unei facturi lunare cuprinzând alimentările, la solicitarea prealabilă a utilizatorului.

Aceste carduri nu au cod PIN, deoarece alimentarea se plătește pe loc.

Prin intermediul site-ului nostru, în secțiunea Zona Clienți, pot fi consultate, printre altele, alimentările, facturile, etc.

Petromiralles GAS

Gas este cardul pe care PETROMIRALLES l-a creat pentru profesioniști, de la micii liber profesioniști până la marile flote de transport angajate în decarbonificare și, prin urmare, consumatori de gaz în diferitele sale forme GNL, GNC sau GPL.

Este conceput pentru a oferi o modalitate modernă și sigură de aprovizionare pe traseu. Permite amânarea plății, prin urmare necesită o acoperire a riscului, o garanție bancară sau un depozit de garantare.

Cardului PETROMIRALLES GAS i se poate stabili o limită de consum zilnic/săptămânal/lunar, la cererea clientului. Are cod PIN static sau dinamic, cu posibilitatea de a-l schimba de câte ori este necesar prin intermediul site-ului nostru web, în secțiunea Zona Clienți, unde se pot efectua diverse operațiuni cu privire la dispozitivele de plată sau la facturi și utilizatori.

Harta Stațiilor de Alimentare

CARBURANȚII NOȘTRI

PRODUSE CERTIFICATE SGS
LOGO-SGS.png

ADITIVI

Ne menținem angajamentul de a oferi clienților noștri motorină de cea mai bună calitate.

În stațiile noastre de alimentare folosim cea mai recentă generație de aditivi „Chemipol” pentru o injecție optimă, emisii reduse, o pornire la rece mai bună, protecție împotriva coroziunii și o lubrifiere îmbunătățită.

Un combustibil cu un aditiv bun și fără agenți de contaminare înseamnă creșterea duratei de viață a motorului, a filtrelor și a rezervoarelor.

REȚEA EUROPEANĂ DE STAȚII DE ALIMENTARE

Pompele ADBlue sunt disponibile în toate stațiile noastre de alimentare.

Scroll to Top