LIVRARE LA DOMICILIU

Venim oriunde te-ai afla

PETROMIRALLES a fost întotdeauna caracterizată printr-o vocație clară de a asigura clienților săi un serviciu de calitate și de proximitate. Distribuim din diferite baze la domiciliu motorină pentru încălzire, agricolă și auto.

CALITATE CERTIFICATĂ SGS
LOGO-SGS.png

PENTRU TOATE PRODUSELE NOASTRE

Benzina și motorina pe care le distribuim sunt produse de calitate certificate SGS. Un proces riguros de certificare ne oferă un sigiliu de calitate și încredere.

COMPANII

Rețeaua noastră de baze și centre de distribuție ne permite să acoperim cu garanții nevoile flotelor de transport, ale transportatorilor independenți, ale flotelor captive, ale flotelor de servicii publice, ale companiilor de lucrări publice, ale companiilor de construcții, ale diverselor sectoare industriale, etc.

O echipă calificată de profesioniști asistă și consiliază clienții pe parcursul întregului proces comercial, asigurând în permanență servicii eficiente și de calitate.

PERSOANE FIZICE

PETROMIRALLES dispune de o flotă de peste 50 de autocisterne de toate capacitățile, care garantează o distribuție eficientă de motorină pentru încălzire pentru persoane fizice, asociații de proprietari, ansambluri de locuințe, spitale, școli, centre publice, etc.

Echipa noastră de profesioniști oferă clienților în permanență asistență personalizată, asigurând, de asemenea, cele mai bune servicii post-vânzare.

AGRICULTURA

Distribuție pentru agricultură și creșterea animalelor: Cooperative, ferme și întreprinderi agricole.

Adblue

Acesta este un produs care reduce în mod semnificativ emisiile poluante ale camioanelor. PETROMIRALLES îl furnizează prin intermediul pompelor aeriene din toate stațiile noastre de alimentare, cu posibilitatea de a plăti cu cardurile noastre.

Avem la dispoziția clienților noștri o bază proprie și un serviciu eficient de distribuție la domiciliu. În cazul în care un consumator are nevoie, oferim, de asemenea, studiul și instalarea de echipamente pentru depozitare și controlul alimentării.

Serviciul de motorină pentru încălzire la domiciliu

Pentru comenzi sau pentru a solicita informații, vă rugăm să sunați la

Scroll to Top