DISTRIBUCIÓ A DOMICILI

Arribem allà on siguis

PETROMIRALLES s’ha caracteritzat sempre per una clara vocació d’assegurar als seus clients un servei de qualitat i proximitat. Distribuïm des de diferents bases gasoil de calefacció, agrícola i d’automoció a domicili.

QUALITAT CERTIFICADA SGS
LOGO-SGS.png

EN TOTS ELS NOSTRES PRODUCTES

La gasolina i el gasoil que distribuïm, son productes de qualitat certificada SGS. Un rigorós procés de certificació ens dona un segell de qualitat i confiança. 

EMPRESES

La nostra xarxa de bases i centres de distribució ens permet arribar a cobrir amb garanties les necessitats de flotes de transport, transportistes autònoms, flotes captives, flotes de servei públic, empreses d’obres públiques, empreses de construcció, indústries, etc.

Un equip qualificat de professionals atén i assessora els clients al llarg de tot el procés comercial, assegurant en tot moment un servei eficient i de qualitat. 

Particulars

PETROMIRALLES disposa d’una flota de més de 50 camions cisterna de totes les dimensions, la qual cosa garanteix una eficient distribució de gasoil de calefacció per a particulars, comunitats de veïns, urbanitzacions, hospitals, escoles, centres públics, etc.

El nostre equip de professionals ofereix als clients una atenció personalitzada en tot moment, assegurant d’aquesta manera també el millor servei postvenda.

Agricultura

Distribució per a l’agricultura i ramaderia: cooperatives, granges i empreses agropecuàries.

Adblue

És un producte que redueix notablement les emisions contaminants en els camions. PETROMIRALLES el subministra mitjançant dispensadors aeris a totes les nostres estacions de servei, amb la possibilitat de pagar amb les nostres targetes.

Tenim a disposició dels nostres clients amb base pròpia un eficient servei a domicili. En el cas que algun consumidor ho necessiti, també oferim l’estudi i instal·lació dels equipaments per l’emmagatzematge i el control de subministrament.

Servei de gasoil de calefacció a domicili

Per fer comandes i informació, truqueu al 

Desplaça cap amunt